Szolgáltatások

Fogorvosi rendelő

2730 Albertirsa
Irsay Károly. u. 12.

telefon:
+ 36 (20) 938 1201
+ 36 (53) 342 169

adószám:
24593931-1-13

Rendelési idő

Hétfő: 8 - 13 óráig
Kedd:  8 - 13 óráig
Szerda:  8 - 13 óráig
Csütörtök:  8 - 13 óráig
Péntek:  8 - 13 óráig


Nagyobb térképre váltás

Fogékszer

A fogékszer mára széles körben elterjedt divat, mely a mosolyt játékossá varázsolja.

A szervezetre nem káros, kizárólag olyan anyagból készülhet, ami nem oldódik a szájban, nem okoz allergiás reakciót, még esetleges lenyelés esetén sem. Készülhet nemesfémből, kristályból, drágakőből.   A nevetéskor látható  -legtöbbször a felső kismetsző-, fogakra rögzítjük.

Az ékszer felhelyezése és későbbi eltávolítása nem jár kellemetlenséggel, nem károsítja a fogzománcot. A rögzítés egyszerű ragasztással történik, ami később könnyen eltávolítható.

Rendelőnkben többféle fogészer közül választhat ( SWAROVSKI kristály, SKYCE ), de ígény szerint más fogékszereket is beszerzünk.

A felhelyezett fogékszerre 6 hónap garanciát vállalunk.

           Fogékszer

 


A Bencsik fogászat, fogorvosi magánrendelő szerettel várja pácienseit. Általános fogászati kezeléseink mellett szájszebészeti és fogfehérítési kezeléseinkken túl fogékszerek felhelyezésével is állunk pácienseink rendelkezésére. Ha fogfájással küzd, vagy csak fehérebb mosolyra vágyi keresse fel fogászatunkat, mely Budapestől alig pár percre található Albertirsán.

fogfehérítés, gyökérkezelés, fogpótlás, fogászat, fogtömés, szájsebészet, fogékszer, fogorvosi rendelő, fogászat, magán fogorvos, fogászati kezelés