Szolgáltatások

Fogorvosi rendelő

2730 Albertirsa
Irsay Károly. u. 12.

telefon:
+ 36 (20) 938 1201
+ 36 (53) 342 169

adószám:
24593931-1-13

Rendelési idő

Hétfő: 8 - 13 óráig
Kedd:  8 - 13 óráig
Szerda:  8 - 13 óráig
Csütörtök:  8 - 13 óráig
Péntek:  8 - 13 óráig


Nagyobb térképre váltás

Fogpótlások

Már 1 fog hiányát is pótolni kell.   Talán megszokható 1-2, vagy esetleg még több fog hiánya, de a hiányos fogazat a rágóapparátus egységének megbomlása miatt később egyéb problémákat okozhat. Magától értetődő, hogy a fogak elvesztése nehezíti a rágást, esetleg esztétikai hátrányt okoz. Arra azonban már nem sokan gondolnak, hogy a magváltozott rágás rágóízületi betegséghez, fájdalomhoz is vezethet. A hiányzó fogak helyére bedőlnek a szomszédos fogak, a szemben lévő fogak belenőnek a foghiányba, a megmaradt fogak fokozott terhelésnek vannak kitéve, ami fokozott kopáshoz, a rágási magasság csökkenéséhez vezet. Ezek az elváltozások  fokozatosan alakulnak ki, ezért szinte észrevétlenül súlyosbodnak. Már 1-2 évvel a fog elvesztése után megfigyelhetőek, és sokszor megnehezítik, vagy lehetetlenné teszik a fogpótlás későbbi elkészítését.

 A fogpótlásoknak két nagy csoportját különböztetjük mag,  a    ->KIVEHETŐ fogpótlásokat    és        a   ->RÖGZÍTETT fogpótlásokat.

                    Fogpótlás


A Bencsik fogászat, fogorvosi magánrendelő szerettel várja pácienseit. Általános fogászati kezeléseink mellett szájszebészeti és fogfehérítési kezeléseinkken túl fogékszerek felhelyezésével is állunk pácienseink rendelkezésére. Ha fogfájással küzd, vagy csak fehérebb mosolyra vágyi keresse fel fogászatunkat, mely Budapestől alig pár percre található Albertirsán.

fogfehérítés, gyökérkezelés, fogpótlás, fogászat, fogtömés, szájsebészet, fogékszer, fogorvosi rendelő, fogászat, magán fogorvos, fogászati kezelés