Szolgáltatások

Fogorvosi rendelő

2730 Albertirsa
Irsay Károly. u. 12.

telefon:
+ 36 (20) 938 1201
+ 36 (53) 342 169

adószám:
24593931-1-13

Rendelési idő

Hétfő: 8 - 13 óráig
Kedd:  8 - 13 óráig
Szerda:  8 - 13 óráig
Csütörtök:  8 - 13 óráig
Péntek:  8 - 13 óráig


Nagyobb térképre váltás

Fogkőeltávolítás

A jó szájhigiéne elképzelhetetlen fogkő jelenléte esetén.  A fogkő csúnya, ínygyulladást, ínysorvadást okoz, a száj tisztántartását megnehezíti. A lerakódott fogkő otthoni módszerekkel már nem távolítható el, mindenképen fogorvosi beavatkozás szükséges.

A fogkőképződés mértéke egyénenként változó, vannak akiknek fél évente szükséges a fogkőeltávolítás, vannak akiknek szinte egyáltalán nem képződik.

Rendelőnkben ultrahangos fogkőeltávolítóval történik az ellátás, ami után homokfúvós tisztítás következik, mellyel a nehezen elérhető helyeket is meg lehet tisztítani, a fogak felszínéről az összes elszíneződés, lepedék eltávolítható.

Fogkőeltávolítás után kerülni kell "színes" ételek, italok fogyasztását, a szájvizek túlzott, gyakori használatát.

                       Fogkőeltávilítás


A Bencsik fogászat, fogorvosi magánrendelő szerettel várja pácienseit. Általános fogászati kezeléseink mellett szájszebészeti és fogfehérítési kezeléseinkken túl fogékszerek felhelyezésével is állunk pácienseink rendelkezésére. Ha fogfájással küzd, vagy csak fehérebb mosolyra vágyi keresse fel fogászatunkat, mely Budapestől alig pár percre található Albertirsán.

fogfehérítés, gyökérkezelés, fogpótlás, fogászat, fogtömés, szájsebészet, fogékszer, fogorvosi rendelő, fogászat, magán fogorvos, fogászati kezelés