Szolgáltatások

Fogorvosi rendelő

2730 Albertirsa
Irsay Károly. u. 12.

telefon:
+ 36 (20) 938 1201
+ 36 (53) 342 169

adószám:
24593931-1-13

Rendelési idő

Hétfő: 8 - 13 óráig
Kedd:  8 - 13 óráig
Szerda:  8 - 13 óráig
Csütörtök:  8 - 13 óráig
Péntek:  8 - 13 óráig


Nagyobb térképre váltás

Fogmegtartó kezelések

A fogszuvasodás egy krónikus betegség, mely a fogak kemény szöveteit roncsolja.  Kezdetben elszíneződésként jelentkezik, majd üreg-képződéssel jár, "kilyukad a fog". Ekkor általában még "egyszerű" töméssel helyreállítható az eredeti állapot. Ha nem történik meg az ellátás, az üreg egyre mélyebbé válik, megközelíti a fogbélüreget, és érzékenységet, fájdalmat okoz. Ilyenkor a gyökérkezelés a megoldás. Ha még ilyenkor sem történik fogorvosi ellátás, a szuvasodás olyan mértékben roncsolhatja a fogat, hogy már csak a fog eltávolítása jöhet szóba.

Ha lehetséges, a saját fog(ak) megtartására kell törekedni.

A szuvas, destruálódott fogakat   ->töméssel vagy   ->koronával,   a gyulladt, fájdalmas, gócos fogakat  ->gyökértöméssel próbáljuk megmenteni.

                    Fog felépítése


A Bencsik fogászat, fogorvosi magánrendelő szerettel várja pácienseit. Általános fogászati kezeléseink mellett szájszebészeti és fogfehérítési kezeléseinkken túl fogékszerek felhelyezésével is állunk pácienseink rendelkezésére. Ha fogfájással küzd, vagy csak fehérebb mosolyra vágyi keresse fel fogászatunkat, mely Budapestől alig pár percre található Albertirsán.

fogfehérítés, gyökérkezelés, fogpótlás, fogászat, fogtömés, szájsebészet, fogékszer, fogorvosi rendelő, fogászat, magán fogorvos, fogászati kezelés