Szolgáltatások

Fogorvosi rendelő

2730 Albertirsa
Irsay Károly. u. 12.

telefon:
+ 36 (20) 938 1201
+ 36 (53) 342 169

adószám:
24593931-1-13

Rendelési idő

Hétfő: 8 - 13 óráig
Kedd:  8 - 13 óráig
Szerda:  8 - 13 óráig
Csütörtök:  8 - 13 óráig
Péntek:  8 - 13 óráig


Nagyobb térképre váltás

Tömések

A fogszuvasodás roncsolja a fog kemény szöveteit, üregképződéssel jár, mely egyre mélyebbre terjed. Tömés készítésekor ezt a fertőzött üreget tisztítjuk ki és tömjük be tömőanyaggal.  Manapság szinte csak fényre-kötő tömőanyagokat használunk. Ezeknél az anyagoknál már nincs szükség rágási-evési tilalomra, a tömés után rögtön lehet étkezni. 

Ha a fog az elhanyagolt szuvasodás miatt olyan mértékben elromlott, hogy töméssel nem megoldható a megfelelő ellátás, korona, esetleg csapos-fog készítése ( ->rögzített pótlások) lehet a megoldás. Ha a fog már erre is alkalmatlan, el kell távolítani.

Ha a fogszuvasodás megközelíti a fog belsejét, és fájdalom, gyulladás stb. jelentkezik, a fogat tömés előtt gyökérkezelni kell.

A tömésekre 1 év a garancia.

           Fogtömés előtt és fogtömés után


A Bencsik fogászat, fogorvosi magánrendelő szerettel várja pácienseit. Általános fogászati kezeléseink mellett szájszebészeti és fogfehérítési kezeléseinkken túl fogékszerek felhelyezésével is állunk pácienseink rendelkezésére. Ha fogfájással küzd, vagy csak fehérebb mosolyra vágyi keresse fel fogászatunkat, mely Budapestől alig pár percre található Albertirsán.

fogfehérítés, gyökérkezelés, fogpótlás, fogászat, fogtömés, szájsebészet, fogékszer, fogorvosi rendelő, fogászat, magán fogorvos, fogászati kezelés