Szolgáltatások

Fogorvosi rendelő

2730 Albertirsa
Irsay Károly. u. 12.

telefon:
+ 36 (20) 938 1201
+ 36 (53) 342 169

adószám:
24593931-1-13

Rendelési idő

Hétfő: 8 - 13 óráig
Kedd:  8 - 13 óráig
Szerda:  8 - 13 óráig
Csütörtök:  8 - 13 óráig
Péntek:  8 - 13 óráig


Nagyobb térképre váltás

Bejelentkezés és adatvédelmi tájékoztató

A megadott rendelési idő tájékoztató jellegű, beteget csak előzetesen megbeszélt időpontban fogadunk.

A sajnálatosan rossz közbiztonság miatt sem ezen a honlapon, sem a rendelőnél nem lesz tájékoztatás a rendelés elmaradásával, szünetelésével kapcsolatban.

A várakozási idő csökkentése és a fogászati rendelési idő jobb kihasználása miatt bejelentkezéses rendszerben dolgozunk. Betegeket csak előzetes bejelentkezés alapján fogadunk.

Bejelentkezni személyesen vagy telefonon lehet, fogászati rendelési időben.

Időpont lemondást csak SMS-ben tudunk elfogadni.

Aki az előjegyzett időpontban nem jelenik meg és azt nem mondja le, a későbbiekben nem tudjuk fogadni. 

Telefonszám:

+36 (20) 938 1201

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

A rendelőt üzemeltető ALDENT 96. Bt-nél komolyan vesszük az adatvédelemre és magánélet védelmére vonatkozó jogszabályokat, komolyan vesszük személyes ill. az egészségi állapotával összefüggő adatainak védelmét és törekszünk szolgáltatásunk biztonságos kialakítására.  Kötelezettséget vállalunk a jogszabályban meghatározott adatvédelmi rendelkezések betartására. Ez kiterjed az általános adatvédelmi rendeletre (GDPR) és a további vonatkozó jogszabályra egyaránt.

Ha Ön gyógykezelés ígénybe vétele miatt jelentkezik rendelőnkben és megadja az ehhez szükséges adatait, külön nyilatkozat nélkül hozzájárul adatainak e célból történő kezeléséhez, tárolásához. E hozzájárulását bármikor visszavonhatja.

Adatait kizárólag a gyógykezelése céljából kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, marketing célra nem használjuk, egyéb megkeresésekkel nem zavarjuk.

Ha adatkezelésével kapcsolatban kérdése, kérése, panasza van, kérem keresse dr. Bencsik Ákos ügyvezetőt személyesen, vagy a fenti telefonszámon.

 

Fogorvosi rendelő kezelője


A Bencsik fogászat, fogorvosi magánrendelő szerettel várja pácienseit. Általános fogászati kezeléseink mellett szájszebészeti és fogfehérítési kezeléseinkken túl fogékszerek felhelyezésével is állunk pácienseink rendelkezésére. Ha fogfájással küzd, vagy csak fehérebb mosolyra vágyi keresse fel fogászatunkat, mely Budapestől alig pár percre található Albertirsán.

fogfehérítés, gyökérkezelés, fogpótlás, fogászat, fogtömés, szájsebészet, fogékszer, fogorvosi rendelő, fogászat, magán fogorvos, fogászati kezelés