Szolgáltatások

Fogorvosi rendelő

2730 Albertirsa
Irsay Károly. u. 12.

telefon:
+ 36 (20) 938 1201
+ 36 (53) 342 169

adószám:
24593931-1-13

Rendelési idő

Hétfő: 8 - 13 óráig
Kedd:  8 - 13 óráig
Szerda:  8 - 13 óráig
Csütörtök:  8 - 13 óráig
Péntek:  8 - 13 óráig


Nagyobb térképre váltás

Implantáció

Rendelőnkben az MDI implantációs rendszer alkalmazására van lehetőség. Ezt (főleg alsó) teljes kivehető fogsorok rögzítésére fejlesztették ki. 

A tervezést, röntgen-felvételt követően kerül sor az implantátumok behelyezésére. Ez pár perces, viszonylag kis beavatkozás, nincs szükség vágásra, varrásra. Általában 4 db. implantátum kell egy alsó fogsorhoz. Ezután a már előzőleg elkészült fogsorba beépítjük a patenteket, melyekkel a fogsor összekapcsolódik az implantátumokkal. Ezzel az eljárással marad a kivehető fogpótlás, de egy rosszul rögzülő, mozgó (és emiatt nehezen viselhető) protézis helyett egy tökéletesen fix fogsort kapunk, kb. negyed áron, egy implantátumon rögzített hídhoz képest.

Az implantátumokra 5 év garanciát adunk.

                        Fog implantáció

 


A Bencsik fogászat, fogorvosi magánrendelő szerettel várja pácienseit. Általános fogászati kezeléseink mellett szájszebészeti és fogfehérítési kezeléseinkken túl fogékszerek felhelyezésével is állunk pácienseink rendelkezésére. Ha fogfájással küzd, vagy csak fehérebb mosolyra vágyi keresse fel fogászatunkat, mely Budapestől alig pár percre található Albertirsán.

fogfehérítés, gyökérkezelés, fogpótlás, fogászat, fogtömés, szájsebészet, fogékszer, fogorvosi rendelő, fogászat, magán fogorvos, fogászati kezelés